Ποιοι είμαστε

Αρχική 9 Ποιοι είμαστε
"

Σουζανα
Παπαδελη

Η Σουζάνα ξεκίνησε να Ασχολείται με την τέχνη της κομμωτικής το 1987. Το 2004, ανοίγει το Souzana Hair Salon στην Πετρούπολη. Είναι μια δημιουργική προσωπικότητα με ασύλληπτη φαντασία και πληθώρα ιδεών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, επικεντρώνοντας στα βραδινά χτενίσματα και τα γυναικεία κουρέματα.

Λευτερης
Καραγιαννοπουλος

Ο Λευτέρης είναι ειδικός στο χρώμα μαλλιών, με εξειδίκευση στο balayage. Έχει ολοκληρώσει τη σχολή της Vang και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Αφοσιώνεται στον χώρο από το 2009, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνει.

Γιωργος
Καραγιαννοπουλος

Είναι ειδικός στα αντρικά και γυναικεία κουρέματα. Έχει τελειώσει τη σχολή της Vang στο Αιγάλεω το 2007 και από τότε έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η αφοσίωσή του στον τομέα του κουρέματος και η συνεχής επιμόρφωσή του ,εξασφαλίζουν ότι κάθε πελάτης απολαμβάνει μια προσαρμοσμένη εμπειρία κομμωτικής που ικανοποιεί τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του.

To Souzana Hair Salon

 

 

Το μέρος όπου μετατρέπουμε τα μαλλιά σας σε ένα εκπληκτικό έργο τέχνης. Η ομάδα έμπειρων και ειδικευμένων στυλιστών μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας. Είτε επιθυμείτε ένα συναρπαστικό balayage είτε ένα κομψό βραδινό χτένισμα, σας έχουμε καλύψει. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, η ιδρύτριά μας Souzana είναι ειδική στον τομέα της. Η απεριόριστη δημιουργικότητά της, η φαντασία και ο πλούτος των ιδεών της θα σας κάνουν να νιώθετε όμορφοι και σίγουροι.

Κάντε εγγραφή στο newsletter
για να μη χάσετε καμιά προσφορά μας!

Στο κομμωτήριο μας στο Ίλιον Souzana Hair Salon συνεργαζόμαστε με επώνυμες εταιρείες προϊόντων περιποίησης μαλλιών!